+38 (096)3086964, (063)3446439 navkolosvitu@gmail.com
Интересные статьи

Новогодние праздники


12:09

Наближається Новий рік 2018.


До святкування Нового Року потрібно підходити з усією серйозністю, тому вже зараз слід задуматися, а як би я хотів зустріти це свято? Кататися на гірських лижах або ніжитися під променями сонця на березі моря? Ми з радістю допоможемо вам у цьому нелегкому виборі. Новорічні тури - це захоплюючий і корисний відпочинок, а для деяких людей і найкращий подарунок. Багато позитивних емоцій і позитиву піднесуть Вам новорічні тури!
Новий рік - справді унікальний свято! У кожній країні його зустрічають по-своєму.
Найбільш популярними новорічними турами за кордоном для сімей з дітьми є тури на батьківщину Санта-Клауса, в Лапландію, де можна відзначити Новий Рік в компанії самого знаменитого дідуся в усьому світі і провести це свято, як у казці. Однак Фінляндія популярна не тільки з-за Санта-Клауса і маси дитячих та сімейних розваг, але і своїми гірськолижними курортами, тому тури в цю країну є одним з найкращих варіантів активного відпочинку на Новий Рік.

Гірські лижі - це прекрасний відпочинок і прекрасний, стрімке спорт. Пізнавши одного разу чарівність швидкості, і відчувши владу над нею, хочеться відчувати це почуття дивовижною внутрішньої гармонії знову і знову. А тим, кому не до душі стрімкі спуски, теж не доведеться нудьгувати. Гірськолижні тури - це ще і рівнинні лижі, ковзани, сани, на яких можна прокотитися з вітерцем по спеціальним санним трасах. Сучасні гірськолижні курорти надають різноманітний сервіс. Навіть найвибагливіші туристи зможуть знайти тут все, що їм захочеться. Також відмінні новорічні курорти за відгуками туристів пропонують і інші країни Європи - Франція, Італія, Австрія, Болгарія, Словаччина.

Але не багато хто хоче їхати на гірськолижні курорти, так як більше віддають перевагу пляжний відпочинок: море, сонце, золотий пісок, дайвінг, недорогі екскурсії. Чи не правда, це найкращий відпочинок, якщо ви втомилися від холоду і зими? Тури до Єгипту на Новий Рік унікальна можливість ознайомитися з місцевими реліквіями і чудово провести час. Святкуючи Новий рік в Єгипті, ви відчуєте неперевершену атмосферу казкового відпочинку і зрозумієте, що саме тут знаходиться той райський куточок, який Ви так довго шукали.

Якщо Ви втомилися від повсякденного життя, хочете змінити обстановку і зануритися в бездонне море, погуляти по джунглях. Вам пора відправитися у світ екзотики! Надзвичайна, дика, чарівна природа і чисте море - що може бути краще? Ну і що, що Новий рік асоціюється зі снігом і холодом. Ви маєте право порушити традиції і подарувати собі шматочок літа! Підкорите чарівний і незвіданий світ тропічних островів - Тайланд, Шрі-Ланка, Мальдіви, Сейшели ...

Джерело: news-day.com.ua

| Теги: горы, новый год 2011, лыжи, карпаты
Copyright © 2001-2024 «Navkolo Svytu».
Закрыть